EN

  • EN

  • icon

    UA

  • EN

  • icon

    UA

EN

  • EN

  • icon

    UA

  • EN

  • icon

    UA

Зміни в освіті та спорті: United by Sport – головний партнер

Зміни в освіті та спорті: United by Sport – головний партнер "Інновацій тіловиховання"

Конференція "Інновації тіловиховання" – це платформа взаємодії та розвитку спорту й ментального здоров’я, яка обʼєднує владу, бізнес та громадськість.

Громадська організація "Обʼєднані спортом" стане головним партнером на щорічній конференції "Інновації тіловиховання 4.0. Складові здоровʼя України", яка щороку збирає понад 3 тисячі учасників. Її організовує благодійний фонд Катерини Білоруської.

"Нас об'єднує бачення здорової і сильної України, де фізична активність та спорт – невіддільна складова життя кожного громадянина. Раді, що можемо працювати разом та робити спорт доступним для ще більшої кількості українців",
– наголосили організатори конференції
.

Цьогоріч захід пройде 26 жовтня. На ньому ми разом з українськими та міжнародними експертами зможемо обговорити всі зміни, які відбулися в освіті й спорті за останній рік та побудувати бачення майбутнього. 

Чим конференція "Інновації тіловиховання" важлива для суспільства

Ця подія – унікальна можливість ознайомитися з актуальними новинами, методиками, інноваціями у напрямку фізичної культури та спорту, дізнатися про міжнародний досвід та тренди у галузі, а також обговорити актуальні питання у сфері фізичного виховання та спорту разом з провідними експертами.

Як взяти участь

Обовʼязкова реєстрація на конференцію, а також додаткова інформація про захід за цим посиланням.  Не зволікайте та реєструйтесь й у день події чекайте на листа із посиланням на захід.

  • Початок о 12:00 26 жовтня 2023.
  • Кожен слухач, який попередньо зареєструвався, отримає сертифікат про участь.

Для кого цей захід: вчителі, експерти і не тільки

Захід буде корисний не лише для державних та місцевих керівників освітньої та спортивної галузей, а й вчителям (зокрема фізичної культури), тренерам, експертам, батькам та всім, хто цікавиться фізичним вихованням та освітою в Україні.

На цьогорічній онлайн-конференції ви отримаєте відповіді на такі питання:

  1. Як підтримати здоровʼя українців та які його складові? 
  2. Які інновації та нові підходи з’явилися у вчителів фізичної культури? 
  3. Як воєнний стан вплинув на фізичну культуру? 

І ще багато інших. Так, ви зможете отримати доступ до сучасних методик та практик українських та міжнародних провідних експертів. А також обмінятись досвідом, щоб разом знаходити найкращі рішення.