EN

  • EN

  • icon

    UA

  • EN

  • icon

    UA

EN

  • EN

  • icon

    UA

  • EN

  • icon

    UA

United by Sport – партнер ІХ чемпіонату Києва з футзалу серед жіночих студентських команд: фото

United by Sport – партнер ІХ чемпіонату Києва з футзалу серед жіночих студентських команд: фото

12 грудня пройшла фінальна частина IX чемпіонату міста Києва серед найкращих жіночих студентських команд ЗВО. Організатором події стала Футбольна асоціація студентів Києва (ФАСК), яка зібрала 4 команди. Вони визначили між собою володаря бронзових медалей у першому матчі та переможця чемпіонату у другому. Громадська організація United by Sport стала партнером чемпіонату, адже розвиток студентського спорту – один з основних напрямків співпраці із ФАСК у межах підписаного меморандуму.

У фіналі дівчата з Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (КНУ) грали проти Українського державного університету ім. Михайла Драгоманова (УДУ). З рахунком 3:1 у фіналі перемогла команда УДУ та стала Чемпіоном Києва серед студентських жіночих команд!

“Обʼєднані спортом” заохотили всіх учасниць та подарували командам необхідний інвентар, щоб підтримати їхній інтерес до занять спортом та подякувати за внесок у розвиток дівочої футбольної культури.

"Громадська організація “Об’єднані спортом” обрала для себе вектор розвитку гендерно-рівного спорту як один з пріоритетних і необхідних в Україні. Сьогодні як ніколи необхідно підтримувати дівоче здоровʼя: як ментальне, так і фізичне. І спорт – дієвий інструмент у цьому”,
– зазначила президентка United by Sport Анжела Фокіна.

Очільниця організації додала, що чемпіонат Києва з футзалу серед жіночих команд був наповнений високим рівнем спортивної майстерності та викликав інтерес серед студентської молоді. 

"Дуже важливо, що в умовах повномасштабної війни, ми знаходимо можливості піклуватися про здоров’я нашої молоді, залучати її до занять з фізичної культури та спорту. Щиро вдячні нашим партнерам за підтримку у розвитку студентського спорту, особливо жіночого футзалу",
– відзначив президент ФАСК Вадим Місюра.

Дякуємо всім партнерам, хто підтримує розвиток жіночого спорту! Департаменту молоді та спорту КМДА, "Українській страховій групі", Асоціації футболу м.Києва, Київському міському відділенню (філія) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України, ТМ Select, Київській міській організації профспілки працівників освіти і науки України.

До речі, читайте на нашому сайті новину про те, чи справді чоловіки краще грають у футбол, ніж дівчата.